Business en Executive Transport

Pendeldienst naar het vliegveld

 

Business en Executive Transport

Sematax is gespecialiseerd in het vervoer van mensen op niveau directieleden, managers en captains of industry in de daardoor speciaal uitgeruste auto. Onze zeer goed opgeleiden chauffeurs zijn onder alle omstandigheden een goed gastheer. Vanzelfsprekend meertalig en altijd in kostuum gekleed. De chauffeurs hebben ruime ervaring en een uitstekend kennis van het wegennet.

 

Pendeldienst naar het vliegveld

Wij bieden een airport service voor het reizen van en naar vlieghavens. De chauffeur brengt u comfortabel en veilig naar de plaats van bestemming of gewenste vlieghaven. Dit helpt u en uw bedrijf kostbare tijd te besparen. Bij aankomst op de vlieghaven, zal de chauffeur u ophalen in de aankomsthal met het bedrijfslogo en eventueel uw naam. Sematax biedt airport service aan tegen vooraf afgesproken tarieven van en naar vlieghavens in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht) en andere delen van Europa (Brussel, Düsseldorf, Frankfurt).

Regelmatig halen en brengen wij gasten naar de private jets op Amsterdam Schiphol jet-center of Rotterdam jet-center. Onze chauffeurs wachten uw gasten op in de lounge of indien toegestaan bij de private jet.

 

Gratis gebruik in de auto:

info@sematax.com

+31 653459180

Bestelformulier